Thursday, December 23, 2010

Bebelan Jiwa Meronta....~

          Assalamualaikum dan selamat pagi.....(tika ini post di tulis pada pagi hari)!!! Hari Jumaat yang indah ni tiba-tiba je rasa nak menulis satu post yang totally luahan yang dilahirkan dari hati dan buah fikiran aku sendiri....Ia berkenaan dengan apa yang aku telah post sebelum ini di blog aku yang baru nak bertatih...Tentang Yahudi dan Hubungannya dengan Malaysia.....?????
     Berdasarkan apa yang aku baca di blog-blog, akhbar-akhbar, website-website...apa yang aku dengar bila orang mula bercerita dengan pendapat masing-masing, di radio-radio, ceramah-ceramah, kem-kem motivasi....mahupun apa yang aku lihat cuma di kaca tv berkenaan perkara tersebut....aku mula membuat andaian sendiri, spekulasi, pertanyaan-pertanyaan yang timbul.....mulalah otak ni menjalankan fungsinya....kadang-kadang takut gak kalau teroverrun nanti jammed plak!!!!
Biasanya andaian yang keluar dibenak fikiran aku ni hasil persoalan-persoalan yang tercipta dari fikiran aku jugak....tu yang masalahnya bila sendiri mempersoalkan dan sendiri yang jawab...membuat andaian sendiri.....siapa yang boleh tolong jawabkan? kat mana boleh aku dapatkan jawapan? Jawapan yang jelas dan jujur????
 Antara-antara persoalan-persoalan yang timbul....
        1-Benarkah Malaysia Benar-benar MERDEKA???
        2-Benarkah Sejarah Malaysia yang tertera di buku-buku teks sekolah itu sejarah yang sebenar atau ada beberapa perkara sejarah yang tidak dicatakan dalam teks tersebut...???
        3-Apa kandungan sebenarnya Perjanjian Menuntut Kemerdekaan  yang kita tidak tahu..???
        4-Benarkah ada hubungan diantara pemimpin-pemimpin dan raja-raja di Malaysia dengan Yahudi atau Freemason???
        5-Antara Pemimpin-pemimpin no-1 kerajaan dengan Anwar Ibrahim, siapakah sebenarnya Petualang Negara yang berkomplotasi dengan yahudi????
        -persoalan baru yang timbul dari persoalan yang ke 5 walaupun soalan tu belom nampak jawapannya.... " Adakah antara Anwar Ibrahim dan Pemimpin No1 negara kedua-dua nya boneka yahudi???? " Tidak mustahil kan....!!!!   Persoalan aku yang terbaru ni semakin kuat bila Singapore dikatakan ada terlibat dengan konflik diantara kedua-dua pemimpin besar Malaysia dimana Singapore dikatakan terlibat dalam fitnah yang dilemparkan pada Anwar Ibrahim....Singapore merupakan negar yang pro-Barat dan yahudi...Manakala Australia pula ingin mencampuri sistem perundangan negara dan menyatakan sokongan terhadap Anwar....Australia pula sama sifat nya dengan singapore....KELIRU kan....??? jadi persoalan-persoalan inilah yang bermain di benak fikiran aku selama ni.....next time aku akan tulis tentang andaian-andaian aku terhadap persoalan-persoalan yang aku timbulkan pula.....Bebelan Jiwa Meronta D Sepuntong Rokok SEKIAN..........
   

No comments:

Post a Comment